joi, 20 octombrie 2016

Comprimarea timpului sau teoria celor 16 ore in loc de 24 !

”Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, el isi omoară toti elevii.” [Friedrich Nietzsche]

Timpul este o durata, o perioada masurata in ore si pe care fiecare este liber sa o consume dupa bunul plac…Dar problema apare cand acesta trece prea repede, uneori neobservat, alteori nesemnificativ…si de cele mai multe ori pe langa noi, in ciuda eforturilor de al gestiona corespunzator in concordanta cu durata zilei…

In ultimii anii tot mai multe persoane sustin ca nu mai simt cand trec orele…le confunda cu minutele, observa ca ziua mai ca se imbina cu noaptea si totul e un haos, unul organizat cei drept…dar tot un haos in esenta sa.

Si toate acestea nu sunt rodul imaginatiei, al oboselii sau al unui program mult prea incarcat ci din cauza ca timpul se contracta, iar durata unei zile s-a redus aproape la jumatate, astfel ca traiesc  in 24 de ore, doar 16.

Cauza ar fi frecventa de vibratie numita oscilatie Schumann a Terrei.Valoarea acestei frecvente, 8 Hz, coincide pe anumite segmente cu ritmul alfa al creierului uman, cel asociat starii de relaxare, de armonie cu noi insine. Conform estimarii specialistilor, pana in anul 1978, acest “pulsi al planetei s-a mentinut constant, asa cum a fost si in ultimii 10.000 de ani. Insa, in jurul acestei date s-a intamplat ceva si oscilatia a crescut spre 13 Hz… Desi au trecut 30 de ani, nu s-a gasit nicio explicatie plauzibila pentru modificarea inregistrata.

Iar despre cei nascuti dupa ’78 se spune ca au creierul “acordat” pe noua oscilatie. 13 Hz inseamna domeniul de functionare beta al creierului, adica activitate cerebrala constienta, starea de treaz, gandirea logica, analitica. Cu alte cuvinte, relaxarea nu mai poate fi la fel de profunda, la fel de sincronizata cu stimulii electromagnetici subtili din exterior, iar creierul galopeaza chiar si atunci cand el crede ca se afla in stare de liniste.

Tot aceasta cauza ar putea fi explicatia cresterii numarului de persoane supradotate, cu IQ peste medie sau cu capacitati psihice incadrabile in fenomene “paranormale, foarte adaptabile la factorii de stres din mediu.

Iar geofizicienii intrevad, intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, posibilitatea certa de inversare a polilor magnetici ai Pamantului, cu influente deosebite asupra psihicului si sanatatii omului si celorlalte vietuitoare, plante si animale…[sursa]

Pana la indeplinirea teoriilor si prezicerilor geofizicienilor un lucru este cert, comprimarea timpului este reala si ne afecteaza pe toti !

Voi cum va ”descurcati” cu timpul ? Ati simtit aceasta comprimare a sa?

Un comentariu: